Op Weg!

de kindercoachpraktijk van Nijmegen en omstreken


Bij Op Weg kun je terecht als je het nog niet zo makkelijk vindt om te leren. Bijvoorbeeld als je het moeilijk vindt om je te concentreren op je werk of om op te letten in de klas. Sommige kinderen denken meer in beelden, waardoor ze op school moeite hebben om de leerstof te begrijpen. Heb je hulp nodig bij het leren voor school? Neem gerust contact op. We onderzoeken samen wat het voor jou lastig maakt om te leren en gaan op zoek naar een oplossing die bij jou past. Misschien is dat één van onderstaande trainingen, maar het kan ook een andere oplossing zijn.


Leer leren!

Heb je moeite met concentreren, krijg je steeds slechte toetsen terug, heb je last van faalangst of begin je pas op het laatste moment (en na ruzie met je ouders) aan je huiswerk?

Dan is de training Ik leer Leren wat voor jou! Je leert leren op een manier die bij jou past en je raakt bewust van je eigen manier van leren. Daardoor wordt het gemakkelijker en leuker om te leren!


Ben jij een beelddenker?

Vind jij het moeilijk om op school mee te komen met lezen, spellen of rekenen? Schrijf je woorden heel vaak verkeerd, ook al heb je de spellingsregels wel geleerd? Denkt de leerkracht dat je misschien wel dyslexie hebt of is dit zelfs al vastgesteld?

Misschien ben je dan wel een echte beelddenker! Ontdek meer over jouw talenten, de lastige dingen en de training die jou kan helpen: klik hier.